ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους πιο κάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.
 
Η χρήση της ιστοσελίδας του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Άννα Μάου Χαραλάμπους υπόκειται στους Κυπριακούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Όρια Ευθύνης
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το Ιδιωτικό φροντιστήριο Άννα Μάου Χαραλάμπους κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και σύνδεσμος σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνση σας. Δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδες αυτές.

Για τους σκοπούς του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001, το Ιδιωτικό φροντιστήριο Άννα Μάου Χαραλάμπους θεωρείται ως ο «υπεύθυνος επεξεργασίας» (δηλαδή η εταιρεία που είναι υπεύθυνη και ελέγχει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων).
Για την προστασία προσωπικών δεδομένων βρείτε περισσότερα στη σελίδα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Συνδέσεις- Το  Ιδιωτικό φροντιστήριο Άννα Μάου Χαραλάμπους έχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

Για το πως η ιστοσελίδα μας προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα   Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Για το πως η ιστοσελίδα μας προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα   Προστασία Πνευματικών δικαιώματων